Jordens magnetfelt
 

Den bredere viden...

Magnetterapi er beskrevet tilbage fra de antikke kulturer. Det gælder også Kina.

I en af de mest berømte bøger fra Kina – Shen Nong Ben Chao – der er to tusind år gammel, er magnetbehandling af ledsmerter i hele kroppen beskrevet i meget positive vendinger. Magneter betegnes som ”kærlighedssten – omsorgssten”. Det er store ord for en kineser. Det viser den store betydning magnetbehandlingen havde for kineserne også på det tidspunkt.

Jorden er det største magnetfelt tæt på os . Vi mærker det ikke i det daglige - ligesom vi ikke registrerer luften, der er omgiver os hele tiden. Men vi kan ikke undvære luften - ligesom vi ikke kan undvære magnetfletet.

Over tid har Jordens sydpol og nordpol nærmet sig hinanden. Det betyder, at de geomagnetiske kræfter er blevet svagere.
Betonbyggeri, biler og andre af dagligdagens installationer har en afskærmende effekt overfor de geomagnetiske kræfter .

At underskud af magnetisme har betydning for vores organisme og dermed udvikling af en række sygdomme, er allerede beskrevet af en række japanske forskere for år tilbage.
Det er ikke kun mennesker, men alle levende organismer, der påvirkes af magnetfelter.

Her er et par eksempler:

Den kinesiske forsker Chen Zhi udførte forsøg med hvidløgsplanter. Den ene gruppe hvidløgsplanter groede i det traditionelle magnetfelt (Jordens magnetflet 0,3-0,5 gauss). Den anden gruppe hvidløgsplanter var omgivet af et magnetfelt på 50 gauss. Efter 25 dage havde hvidløgsplanter med 50 gauss udviklet hvidløg, der var gennemsnitlig 3,3 cm større end de hvidløg, der voksede i det traditionelle magnetfelt.

På universitet Zhongshan i Kina har de udført forsøg med guldfisk i to akvarier. Det ene akvarium fik et magnetisk felt.
Man stoppede med at fodre guldfiskene. Efter 21 dage begyndte guldfiskene at dø i det almindelige akvarium. Efter 30 dage var alle guldfisk døde. I akvariet med magnetfeltet døde de første guldfisk efter 30 dage. Først efter 60 dage var alle guldfisk døde i det akvarium, der fik tilført magnetfelt.

Magnetisme virker på alle celler i vores organisme. Det betyder, at magnetterapi kan anvendes på alle symptomer/ lidelser. I litteraturen er mere end 100 forskellige sygdomme og lidelser beskrevet i forbindelse med magnetterapi.

Kort fortalt virker magnetterapi generelt i modsætning til medicin, der virker specifikt. Det gør magnetterapi meget alsidig og anvendelig.
Magnetterapi kan sammenlignes med vitaminer. Det er noget kroppen har brug for. Mangel på vitamin kan give en række lidelser og gener.
På samme måde kan magnetterapi anvendes dels forebyggende og dels, når generne er opstået.

Den kendte radio/tv læge Carsten Vagn Hansen har skrevet, at magnetterapi er fremtidens medicin. 

MagnetWellness.dk - Stationsvej 22 - 5792 Årslev - 6012 9606 - CVR nr. 28262965 - mail: kjerbye@mail.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net