Hvorfor magnetarmbånd ?


Hvorfor går hele den svenske og danske kongefamilie med magnetarmbånd?

 
Det var mig ubekendt, at de to kongefamilier går med magnetarmbånd, men det er en rigtig god idé.

Magnetfelter påvirker kroppen, hvor de genskaber energicirkulationen i kroppen og de normale svingninger i vævene. Derved genoprettes sundheden i vævene. Vores celler kommunikerer elektromagnetisk, og magnetfelter styrker denne kommunikation. Desuden bliver blodlegemerne positivt ladet, så de frastøder hinanden og ikke klumper til blodpropper. De frastødes også af blodårernes vægge, som også er positivt ladet. Det betyder, at blodet cirkulerer meget bedre og lettere kan hjælpe med udskillelse af affaldsstoffer.
 
Da blodet cirkulerer rundt i hele kroppen, er det nok med et magnetarmbånd på det ene håndled. Bruger man sine håndled meget, f.eks. ved maling eller golfspil, kan man ved hjælp af magnetarmbånd modvirke overbelastning og smerter. Alle golfspillere på højt plan bruger magnetarmbånd.
 
Virkningerne af magnetfeltbehandling er allerede bevist. Knogler gror for eksempel hurtigere sammen, hvis de bliver udsat for magnetfeltbehandling eller elektromagnetisk behandling, og der er god virkning på gigt, smerter, kredsløb og søvnforstyrrelser. Kunsten er at genskabe de naturlige og lægende vibrationer i væv og organer samt en uhindret energistrømning i kroppen.
 
Af læge Carsten Vagn-Hansen

 
MagnetWellness.dk - Stationsvej 22 - 5792 Årslev - 6012 9606 - CVR nr. 28262965 - mail: kjerbye@mail.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net